Herunder kan du se andre kunders bedømmelse af deres køb hos Retrofashion. 
Vi belønner alle vores kunder som bedømmer deres købsoplevelse hos os. 
Vil du bedømme dit køb? - så skriv den til os – eller skriv den på vores 
Facebook-side

Casper D.
"Jeg kan kun anbefale retrofashion hold nu helt op. Jeg bestilte en omgang solbriller i går kl 17-18 ca og posten kom 9:30 med pakken det er anden gang jeg handler hos Retrofashion og det er langt fra sidste hold nu op genial kundeservice og venlig betjenning hurtig levering og framragende produkter genialt intet mindre !"


Mathias J.
"jeg sætter stor pris på jeres hurtige levering og kvalitet i købet! Jeg ville nok fremover komme til at købe noget fra jer, da i har en masse lækre designs og ting!"

Camilla P.
"
Tusind tak er fuld ud tilfreds ! det er godt nok den bedste hjemmeside jeg har handlet ved nogensinde!"

Jannick K.
"Jeg vil meget gerne takke for produktet til billige penge og god kvalitet, også er varen blevet sendt hurtigt, og modtaget meget hurtigt, og synes det mega fedt, det ikke sidste gang jeg køber hos jer, har jeg fundet ud af. Der er tale om de sorte solbriller som der er reklameret med, synes der god service med det helt, mega lækre solbriller, billige, godt pakket ind, og hurtigt levering, Jeg vil gerne takke for god og hurtigt service."


Casper D.
”Jeg er målløs, først oplever jeg ekstrem god kundeservice via sms fra retrofashion, så oplever jeg virkelig hurtig levering, jeg bestilte torsdag aften og lørdag formiddag havde jeg min vare i postkassen, så oplever jeg ekstrem god kvalitet til prisen og nogen solbriller der sidder perfekt samt solbriller jeg kan passe OG sidder virkelig godt. Jeg er målløs over Retrofashion og handler her helt sikkert igen !.”


Karsten W.
”har købt 4 butterflies ved retrofashion. De er virkelig flotte og stoffet er rigtig godt. Fuld af kvalitet. Og fik dem endda med prisgaranti fordi jeg havde fundet dem et andet sted bare 5 kr billigere. Men retrofashion matshede prisen og gav mig rabat oveni. God service.”


Josephine M.
”Jeg har kun 4 ting at sige om retrofashion. Høj serviceniveau, billige produkter, hurtig levering og mega god kvalitet”


Frederik A.
”Hurtig levering og rigtig god pris og service. Bestilte 5 butterflies og de var i den bedste kvalitet.”


Susanne R.
”Jeg bestilte en sen eftermiddag om fredagen 2 slips til min mand og et armbånd og solbrille til min datter. Lørdag formiddag kom postmanden med en pakke som var fra retrofashion. Er virkelig målløs over hvor hurtig levering de yder og hvor billige de er samtidig med at prisen virkelig er lav. Jeg vil handle fra retrofashion næste gang”.


Maya M. 
”Super billigt, super service og hurtig levering! Kan det blive bedre??? 
Er så mega glad for alt det jeg bestilte og skal helt sikkert bestille flere ting herfra!”


Mikkel O.
”Bestilte et slips til min konfirmation. Den var virkelig flot og rigtig god kvalitet. Jeg fik den allerede dagen efter.”


Pernille P.
”Rigtig god service og rigtig billige produkter som virkelig er af god kvalitet. 5 stjerner fra mig!” 


Rasmus T. 
”Smadder god service og godt udvalg af produkter :)”


Rasmus S.
”Super fede briller til så billige penge, helt klart et godt køb. Tak for det!”


Jasmin O.
”Købte 2 butterfly, 2 seler og 2 solbriller. Bestilte søndag eftermiddag og de kom allerede mandag. Rigtig god kvalitet og topservice!”


Jens S.
”Hej Retrofashion. Tak for jeres pakke. Det gik rigtig stærkt. Allerede dagen efter. Havde endda glemt at skrive husnummer så jeg blev ringet op så de fik nummeret. Virklig suveræn service!!” 


Malene Ø.
” Jeg har købt nogle pink solbriller og jeg elsker dem! De er lige som de skal være og så var de endda mega billige. Leveringstiden var helt som den skulle være og da jeg ville have sendt pakken til pakkeboksen og ikke kunne registrerer det, blev jeg ringet op og så blev de sendt dertil! Helt vildt god service! Det er ikke sidste gang jeg bestiller noget herfra.”


Morten T.
” Hej Retrofashion! Kanon god shop i har.! Jeg havde bestilt et par sorte og røde solbriller, og der var dog en fejl på brillen så i sendte et par nye plus et par sorte uden at tøve! Kanon !
Jeg vil allerede bestille noget mere, og anbefale jer til mine venner
 
Godt arbejde!”


Mohammed T.
” Retrofashion er en dejlig shop man kan finde alting meget nemt , og levering mellem 1-2. Jeg købte nogle Wayfarer Solbriller til en meget god pris. Jeg ville anbefale Retrofashion.”

 


HVORFOR RETROFASHION?


Retrofashion blev etableret i 2013 for at give den modebevidste og moderne
et bredt udvalg af 
butterflies, slips og seler til Danmarks absolut billigste priser. 
Siden Retrofashion startede har vi arbejdet - og arbejder stadig, på at tilbyde vores kunder de absolut bedste og billigste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten!
Vi er langt billigere end andre butikker og det tør vi godt sige!

Derfor har vi også Prisgaranti

For Retrofashion er det yderst vigtigt at når man har bestilt et eller flere produkter at de kommer frem til kunden hurtigst muligt!
Derfor har vi dag-til-dag levering - bestiller du din pakke inden kl. 16.00 så 
modtager du din pakke allerede næste dag.
- det squ' god service!